Computer-, smartphone- en tabletlessen bij KuCo!

De #Wegwijzer staat ondertussen ook online. Hieronder een knipsel uit de onlineversie van de #Wegwijzer. Bedankt Michel en de Wegwijzer om zo'n mooi artikeltje te schrijven over #KuCo. Je vindt de volledige versie van de wegwijzer op: http://magazine.knack.be/makr/epaper/680/2018/42/rmbnbO8dnHMmFrgZ5/0o8INJifSNPVmCC+LQdWV/6wI=/3DI/html5/index.html

Meer info en inschrijven kan op https://www.kuco.be/kuco-50/lessen-workshops/kerstkaart-en-of-nieuwjaarskaart-maken/

Wil je je privacy beter beschermen op Facebook? Snap je niet veel van Facebook? Of ken je zelf iemand die nog nooit met Facebook heeft gewerkt en wil je deze warm maken? Leer alles over Facebook in een 4-delige lessenreeks bij KuCo. Meer informatie en inschrijven kan via https://www.kuco.be/kuco-50/lessen-workshops/facebook-voor-beginners/ Wie bij KuCo les komt volgen, kan gratis naar KuCo'SOS komen. Hierbij probeer ik samen met jou je smartphone- en of computerproblemen op te lossen.

Neem jij ook zo graag foto's met je smartphone? Durven ze ook wel eens mislukken en wil je weten hoe dit komt? Krijg je je foto's niet op je computer?

Ze hebben gezwoegd, ze hebben gezweet en ze hebben zich erdoorheen geworsteld, maar ik kan jullie meedelen dat mijn cursisten uit de les 'Hop de computer op' het toetsenbord onder de knie hebben. Geen enkele toets heeft nog geheimen. Jullie doen het super!

De les 'Hop de computer op' in het KuCo-huisje is net voorbij. De computermuis heeft voor de cursisten geen geheimen meer. GOED GEDAAN ALLEMAAL!

Druk, druk, druk.... Maar, ik wil toch even melden dat de eerste les in het KuCo-huisje een echte meevaller was. Het is leuk om met zo'n emotiveerde groep de smartphone📱 en tablet onder de loep 🔎 te nemen.