Tijdens de paasvakantie voorziet KuCo elke dag iets leuks waarmee de kinderen zich kunnen bezig houden. Doe elke dag mee en krijg een leuke verrassing via de post!

Tijdens de paasvakantie voorziet KuCo elke dag iets leuks waarmee de kinderen zich kunnen bezig houden. Doe elke dag mee en krijg een leuke verrassing via de post!


Workshops -13 · 13. januari 2020
Chocoladeworkshop met als thema 'Kerst'

Workshops -13 · 06. januari 2020
Kuco, mussen, vogels, uilen, winter, ...

Workshops -13 · 02. november 2019
Doe je ogen dicht en droom van kabouters, paddenstoelen, kruiden...

Zomerkamp-workshops 2019 · 02. september 2019
Oei, KuCo is verdwenen? Na het vertellen van alweer een boeiend verhaal, bekijken we wat we nodig hebben om KuCo terug te vinden. We knutselen samen een KuCo-speurzoekmachine en gaan samen met Jonas en Liesl op zoek naar KuCo. Wie heeft de beste speurneus?

Zomerkamp-workshops 2019 · 13. augustus 2019
"KuCo, dat bijtje doet je echt niets!" Maar KuCo was zo bang dat ze weg en weer begon te fladderen met haar vleugels en vlug op haar tenen weg huppelde. "Ik kom niet meer buiten," zei ze. Wat iedereen ook probeerde, niemand kreeg haar naar buiten! Maar op een dag glipte bijtje 'Zoezoe' binnen in het KuCo-huisje...

Zomerkamp-workshops 2019 · 25. juli 2019
Hier vind je een verslagje van het zomerkamp 'KuCo en de haak van Hook'. Ik wens jullie veel lees-en kijkplezier!

Pasen · 15. april 2019
Zoals elke dag ging Jonas naar Pico & Bello om even met hen te spelen. Voor heerlijke korreltjes deden ze allerhande truckjes. Op hun achterpootjes staan, op de blokken springen, onder een balk lopen, … Ze kregen er niet genoeg van. Liesl stapte op de konijntjes af en aaide hen. Ook zij kregen iets lekkers. Een stukje brood en wat restjes sla. Heerlijk vonden ze dat. KuCo huppelde naar haar dagelijkse kakelpraatje bij Sim, Pin en Puk. Maar wat voor raar vogeltje zag ze daar liggen in de hoek?

Meer weergeven