Wie is KuCo?

KuCo is een lieve kip die samen met haar vriendjes heel wat spannende, creatieve en gekke avonturen beleeft in en rond het KuCo-huisje.KuCo's vriendjes:

Hallo, ik ben Annelies Neirinck, een enthousiaste leerkracht informatica en plastische opvoeding.

 

17 jaar lang heb ik met heel veel plezier lesgegeven in het volwassenenonderwijs. Tijdens deze jaren heb ik mogen ontdekken dat ik heel graag lesgeef aan senioren. Met mijn engelengeduld probeer ik hen de weg te wijzen in de digitale wereld van vandaag.

 

Heel wat wijzigingen in het volwassenenonderwijs deden me besluiten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zou ik mijn droom toch waarmaken en kleuterjuf worden? Of zette ik de stap om juf te worden in het lager onderwijs? Waren er nog andere uitdagingen die me aanspraken?

En toen... begon mijn fantasie te werken... 

 

Uit deze fantasiewereld is het KuCo-huisje ontstaan: 

  • Een gezellig huisje waarin senioren meer dan welkom zijn met hun computerproblemen. Via workshops en lessen wordt de weg getoond doorheen de digitale wereld.
  • Een sfeervol huisje waar kinderen binnenkomen in KuCo's fantasiewereld en dolle avonturen beleven tijdens workshops en/of kampen.

 

 

Een paar jaar terug volgde ik een cursus tot EHBO-hulpverlener. Sindsdien volg ik elk jaar een opfrissingsmoment.

Annelies volgde  een cursus rond kindergrime en facepainting. Leuk voor de kinderen die op kamp komen!


Ik geef ook computerlessen op verplaatsing. Meer info vind je bij 'KuCo op weg'.


Ik ben de oma van KuCo. Mijn hobby's zijn haken, koken en computerles volgen bij Annelies. Dat ik computerles zo leuk zou vinden had ik nooit gedacht. De lessen zijn laagdrempelig en beantwoorden aan de noden van senioren. Je krijgt een cursus waarin alles heel netjes genoteerd staat en hierdoor wordt thuis oefenen een kinderspel. Nu en dan zit ik eens met een computerprobleempje en dan helpt Annelies me, zo goed als ze kan, uit de nood.

 


Wij zijn de dwergkonijnen des huizes KuCo. 'Dwerg' is een groot woord want we zijn lekker rond en gezond. We worden hier goed verzorgd en vinden het heerlijk wanneer we geknuffeld worden.


Pico zie je links. Hij huppelt en spring met echte bokkensprongetjes. Zijn zus houdt ervan om naar iedereen méééééh te mekkeren. Om het aan den lijve te ondervinden zal je eens moeten komen kijken.

Hallo, wij zijn Sim, Pin en Puk. Wij werden geboren tijdens de paasvakantie van 2018. Sindsdien verblijven wij in het kippenpark van het KuCo-huisje. KuCo-huisje

Het KuCo-huisje is een ruimte van een kleine 40 m² waar Annelies Neirinck lessen, kampen, workshops en verjaardagsfeestjes organiseert.

Het huisje is voorzien van een parking voor auto's en fietsen, een terras, een speeltuin, een grote zandbak, diertjes, enz.

KuCo en haar vriendjes heten je hier van harte welkom!

 

Het adres van KuCo is:

Buntelarestraat 9
9880 Aalter

 

Het KuCo-huisje zelf staat in Buntelarestraat 12!


Contact opnemen

Met een druk op onderstaande knop ga je naar een invulformulier. Hier kun je je ei kwijt.Nog meer KuCo-info?

Je vindt KuCo op Facebook:

Schrijf je in op de Nieuwsbrief van KuCo:


Volg KuCo via de blog op deze website: