Nog nooit met een computermuis of aanraakscherm gewerkt?

Ben je de weg soms kwijt in de digitale wereld?

Heb je soms ook het gevoel dat je als een kip zonder kop surft op het internet?

Wil jij ook die digitale kloof wegwerken?


KuCo 50+ staat voor

Bij KuCo wordt op een laagdrempelige manier les gegeven aan zowel senioren die de computer-, tablet- of smartphonewereld nog moeten leren ontdekken als aan de iets meer ervaren computergebruiker. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat er voldoende individueel begeleid kan worden. Elke workshop of lessenreeks wordt begeleid met een praktische cursus. Tijdens de pauze en na de les kun je bij Annelies terecht voor gratis hulp met je computer, tablet en/of smartphone.


Lessen/workshops

KuCo organiseert praktische workshops en lessenreeksen die inspelen op de maatschappelijke trends. Hierbij wordt vooral rekening gehouden met de noden en behoeften van senioren. Wil je een overzicht van de lessen en workshops die binnenkort doorgaan, klik dan op de knop 'Lessen en workshops'. Je vindt er ook de uren terug.


Wens je een lessenreeks of workshop te volgen? Klik dan op de knop 'Inschrijven' om naar de webshop te gaan.


Wil je weten waar de lessen doorgaan? Kijk dan bij het onderdeel 'Over KuCo' en scrol naar de titel 'KuCo-huisje'.


Wie geeft de lessen?

Ik ben Annelies Neirinck en geef les in o.a. het KuCo-huisje. Ik heb 17 jaar ervaring in het volwassenonderwijs en ben gewoon om senioren de weg door de digitale wereld te wijzen. Ook de senioren van OKRA hebben hier al van mogen proeven. Heel wat onder hen hadden nog nooit met een computer gewerkt. Fantastisch om te zien wat ze nu al kunnen.

Bij elke workshop of lessenreeks wordt een begeleidende cursus gemaakt. Hierin vind je stap voor stap de geziene leerstof. Op die manier kun je de lessen thuis opnieuw bekijken en inoefenen. Want zoals iedereen wel weet: oefening baart kunst!

Als je les volgt bij KuCo word je in de cursus soms doorverwezen naar de website van KuCo. Klik dan op de knop 'Ik volg les!'Probleem?

Voor, tijdens de pauze of na elke les kan je GRATIS bij Annelies terecht met kleine problemen.

 

Volg je geen les of heb je een probleem dat niet kan wachten?

  • Je betaalt €30/uur.
  • Je komt zelf naar het KuCo-huisje of betaalt €0,35/km.
Meer informatie vind je via de knop 'Privéles - hulp'.