Algemene informatie (KuCo-13)

Dag lieve vriendjes

 

Heb je al wat rondgesnuffeld op de website? Misschien weet je dan al wie ik ben? Ja, ik ben KuCo! Samen met al mijn vriendjes woon ik in het KuCo-paradijs en beleven we de leukste avonturen.

Mijn beste vriendin is Annelies Neirinck. Zij volgde 12 jaar lang kunstacademie en studeerde voor leerkracht plastische opvoeding - informatica. Zij zorgt ervoor dat wij in een veilige omgeving ons ei kwijt kunnen. Telkens neemt ze ons mee in een verhaal vol belevenissen, experimenten en creatieve uitspattingen. Annelies bezorgt kinderen een onvergetelijk KuCo-avontuur.

 


Workshops/kampen/lessen

In het KuCo-huisje worden workshops, kampen en lessen georganiseerd voor kinderen tussen 5 en 13 jaar. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Bij KuCo is een fijne sfeer en het creatieve proces veel belangrijker dan het eindresultaat. KuCo's vriendjes en vriendinnetjes mogen ook verzorgd en geknuffeld worden.


Verjaardagsfeestjes

Ben jij jarig en wil je een onvergetelijk feestje samen met je vrienden? Dan is het KuCo-huisje 'the place to be'. 

Hou je van knutselen, ben je eerder een techneut of doe je liever eens lekker gek? Je vindt bij KuCo zeker een verjaardagsfeestje dat bij je past!