Algemene informatie (keramiek)

Klieder, kladder, klei, boetseren maakt me blij!

Sinds 2001 geef ik vooral informaticalessen. Eerst deed ik dit in het volwassenenonderwijs en ondertussen werk ik als zelfstandige in het KuCo-huisje en in heel wat verenigingen. Mensen vroegen mij dikwijls: "Mis je jouw andere vak, namelijk 'Plastische Opvoeding', niet?" Ik antwoordde telkens dat ik ook creatief kon zijn in programma's als Photoshop Elements, Corel Video Studio en Corel Draw. Iedere keer zei ik: "Als er iets is wat ik graag nog wil doen, dan is het met klei werken. Misschien is een keramiekoven iets voor mijn veertigste verjaardag."

 

En ja hoor, op mijn veertigste heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb een keramiekoven gekocht! Ik leerde tijdens mijn opleiding heel wat rond keramiek, maar omdat dit lang geleden was, ben ik workshops beginnen te volgen. Ondertussen heb ik thuis ook al heel wat geëxperimenteerd. Na mij dus opnieuw in deze creatieve wereld te hebben ingewerkt, begin ik nu ook zelf met kleiworkshops. 

 

Ik hoop deze nieuwe uitdaging met jullie te kunnen delen.

Welkom in KuCo's keramieknest!

Waarom kies je voor KuCo's keramieknest?

Bij KuCo wordt op een laagdrempelige manier lesgegeven aan iedereen die de keramiekwereld nog moet ontdekken. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat er voldoende individueel begeleid kan worden. 

Voor wie

Bij elke workshop of lessenreeks kun je zien voor welke leeftijd het bedoeld is. Er worden workshops en lessen ingericht voor groot en klein.