KuColala-sneeuw

1) Bij binnenkomst ontsmetten we eerst onze handen. 

2) Aangezien we op het einde van de dag heel wat lekkers mochten meenemen naar huis, versierden we eerst onze zakjes met onze naam en sterrenstickertjes.

3) Tijdens een leuk proefmomentje leerden we van alles over chocolade. De ene soort werd uiteraard meer gesmaakt dan de andere. Gelukkig stond er water klaar!

4) Daarna kregen we allemaal een kleurplaat van een sneeuwman. Deze mochten we wat bijwerken met streepjes, hartjes, knopen, een letter, enz. Uiteraard is een sneeuwman wit en mochten we deze niet inkleuren. De sjaal en muts kleurden we in met bruin en zwart. Op deze manier wisten we goed waar we welke chocolade moesten spuiten.

5) Eerst moesten we onze handen goed wassen met water en zeep. We probeerden eens met een spuitzakje een hartje, bloemetje of onze naam te spuiten op een bordje. Dit mochten we oplikken, want het was slechts een testje. Heerlijk!

6) Hierna begon het echte werk. Op de sneeuwman werd een plastiekje gelegd. Met een spuitzakje vol chocolade gingen we aan de slag. Kijk eens hoe mooi ze waren:

7) Nu hadden we wel een mini-feestje verdiend. We versierden ons glas met glazuur en sneeuwvlokjes en aten chocolademousse, chocoladecake en mini-eclairtjes. Mmmmmm, lekker!

8) Toen kwam er nog meer...

Annelies' zus is chocolatier en had voor elk van ons een chocoladefiguur gemaakt. We plakten sneeuwvlokjes op de plastieken zakjes, staken er de figuur in en lieten het in het zakje sneeuwen met allemaal lekkers.

9) Als afsluiter mochten we de dieren eten geven, speelden we een spelletje, plaatsten een KuCo-tattoo en kregen een unieke KuCo-lala-sneeuw-sleutelhanger.

Een onvergetelijke namiddag dus!