Dag 1: Jij verdient een pluim!

Het kennismakingspel was een ware beproeving. Een aantal onder ons raakten besmeurd met mest en hadden wat tijd nodig om zich te wassen. Daarom was  het echt nodig om twee beurten over te slaan. Ook al was het parcours soms hobbelig, uiteindelijk verdiende iedereen een dikke pluim!

Het eerste stuk van het verhaal ging over vervelen, kietelen, verdriet en het vinden van een ei. Wie verveelt zich wel eens? Hebben jullie kriebels? Waar kriebelt het het meest? Wie kietelt jou wel eens? Hoe was het bij de Romeinen? Waarmee kun je kietelen?

En, ja hoor, de pluim kietelt echt wel enorm! Met een tablet of laptop zochten we op Google naar soorten, vormen en synoniemen van pluimen. We leerden ook geavanceerd zoeken met de zoekmachine.

Na al ons zoekwerk haalden we onze creatieve vingers, verf, wattenstaafjes, papier enz. boven en werkten als echte kunstenaars.

De dag was meer dan geslaagd! Dit kun je zien aan de foto's ...