Met de kippen op stok gaan! (dag3)

 

Spreuk van de dag: Met de kippen op stok gaan.

Eindelijk, KuCo wordt geboren! Elke KuCo-kip heeft een symbool op zijn buik. Dit symbool past bij het karakter van de kip. Bij de mama van KuCo stond een bloem en bij KuCo een hartje. Wat zegt dit over deze vogels? Wat zou een ster, maan, vogel, muzieknoot, snoepje, enz. willen zeggen over iemand? Samen zochten we naar onze voornaamste karaktereigenschappen en naar wat we het liefste van allemaal doen. Daarna speelden we een spel.

Heb je mijn animatiefilmpje al gezien? Hierin zie je iets dat ik heel graag doe en dit weerspiegelt soms ook wel mijn karakter.

En omdat ondertussen alle kuikentjes geboren zijn en ook zij hun eigen ikje hebben, maakten we kleine KuCo-vogeltjes uit Foamklei. Ze zijn echt te gek!

Als afsluiter van deze dag maakten we kleurrijk origami-kippen.